Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Dublu ax C (MAO C)

REZERVOR RANFORSAT
Structura consolidata a rezervorului elimina riscul de deformare in timpul transportului (de asemenea, in caz de coliziuni cu containere) si in timpul functionarii la sarcina maxima, asigurand buna functionare a sigiliilor. Acesta permite, de asemenea, plasarea direct pe malaxor a sasiului de sustinere ale cantarelor de ciment, apa sau cuvei intermediare, fara nevoia de structuri de sprijin suplimentare.
ORGANELE DE AMESTECARE
Protectia rezervorului se face din placi de fonta Ni-Hard cu duritate 530HB minim. Bratele de amestecare, cu profile studiate pentru a evita acumularea de material, sunt din fonta. Paletele de amestec sunt turnate in fonta Ni-hard cu duritate 530HB minime.Numarul mare de lame, aranjamentul lor si orientarea lor asigura combinatia potrivita de efectul de rotatie si de circulatie a materialului in timpul amestecarii.
SUPORTII ARBORILOR SI ETANSARI
SICOMA a brevetat suportul modular din doua camere complet separate. Rulmentul este lubrifiat in baie de ulei. Etansarea este facuta cu un sistem exclusiv de discuri contra-rotative ,si este uns cu vaselina lichida.
SISTEMUL DE LUBRIFIERE AUTOMATA
Grasimea necesara pentru a mentine lubrifiata suprafata de alunecare a etansarilor, este trimisa de pompa printr-un distribuitor secvential, care distribuie in mod uniform cantitatea de unsoare necesara (0,09 kg / h), asigurand un consum redus de grasime, si apoi o poluarea neglijabila a betonului.
REDUCTOARE
Angrenajele grupului de amestecare sunt de tip epicicloidal. Prima reductie se efectueaza cu o transmisie omocinetica care totodata asigura rotirea sincronizata a arborilor.Datorita vitezei mici de rotatie la intrare se permite uleiului de ungere de a lucra cu sarcina termica scazuta. Legatura intre cutia de viteze si cada se face cu ajutorul unui sistem de camere exclusiv. Aceasta aplicatie este unica in felul sau,si permite o mai mare rigiditate la punctul de legatura intre unitatea de transmisie si cada si mai presus de toate usurinta de operare in caz de instalare si intretinere a lagarului arborelui.
SISTEMUL HIDRAULIC
Inchiderea este asigurata de catre comutatorul de presiune montat in serie in circuitul hidraulic. In caz de esec sau a lipsei de energie electrica, o pompa manuala cu parghie deschide gura de evacuare.
CENTRALA ALARME
Malaxorul este echipat standard cu: senzori de temperatura la motoare si la reductoare, senzori de nivel ulei la reductoare si la sistemul hidraulic, precum si la sistemul de ungere ale lagarelor. La cerere se poate echipa malaxorul cu BLACK BOX, o cutie neagra care inregistreaza toate anomaliile de sistem si alarmele in timpul fazelor de lucru si durata acestora. Cu ajutorul ei se poate programa operatiuni de intretinere de rutina.
CAPACUL
Capacul suprainaltat (500 mm), este dotat cu doua usi lipsite de montanti,si permite accesul usor la malaxor pentru curatarea la sfarsit de tura sau schimbare unei piese sau pentru interventii de intretinere ordinara sau extraordinara, reducanduse astfel timpul de oprire al instalatiei.
PLATFORMA DE INSPECTIE
Platforma este de serie dotata de scara, si este esentiala pentru inspectia si intretinerea masinii in conditii de siguranta. Modularitatea platformei face instalarea extrem de simpla, fara a fi nevoie de mijloace de ridicare.
GURA DE DESCARCARE
Gura de descarcare este echipata cu o garnitura de cauciuc care ruleaza de-a lungul intregului perimetru .Rotatie excentrica a sectorului de descarcare asigura ca aceasta ajunge intotdeauna la garnitura indiferent de gradul de uzura.

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!