Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Procedura de instalare a sistemului de cântărire „Basculă pod electronică pentru vehicule rutiere”, tip SCA 01

     Procedura descrisă mai jos vizează aparatul de cântărit cu funcţionare neautomată „Basculă pod electronică pentru vehicule rutiere” SCA01, care se bazează pe două semiplatforme de cântărire cu lungimea totală de 15 m (7,5 m fiecare), sprijinite pe un set de traductori de masă. Sarcina maximă legală a cântarului este de 60 t (80 t), iar sarcina minimă de 200 kg (400 kg). Valoarea diviziunii „e” este 20 kg.
      Echipamentul electronic utilizat pentru realizarea sistemului de cântărire este de fabricaţie Hottinger Baldwin Messtechnik G.m.b.H. Germania şi este compus din urmatoarele echipamente:

- traductoare de masă tip C16A, clasă de precizie C3, cu sarcinile nominale posibile de 20 t sau 30 t.
- cutie de conexiuni sumatoare tip VKK2-6 sau VKK 2-8 cu posibilitatea legării a şase sau opt traductoare de masă simultan.
- amplificator multifuncţional pentru tehnologia cântăririlor tip WE2108, sau WE2107 cu funcţii de brutto, tara, netto, zero.
- opţional soft pentru tehnologia cântăririlor HBM – „TRADE”.

1. Sfaturi generale
- Manevraţi cu grijă traductorii.
- Folosiţi instrumente de ridicare adecvate dispozitivului de cântărire.
- Nu supraîncărcaţi traductorii, nici măcar pentru scurt timp (cum ar fi în cazul sarcinilor inegal distribuite)
- Dacă este nevoie, folosiţi elemente de susţinere de aceeaşi înălţime cu traductorul, în scopul alinierii, aşa-numiţi traductori orbi "dummies".

2. Instalarea mecanică
- Folosiţi un instrument de ridicare adecvat pentru a ridica o faţă a punţii de măsură care a fost centrată în prealabil.
- Pregătiţi elementele de introducere a sarcinii şi montaţi partea cu ştift antirăsucire dedesubt şi partea fără ştift deasupra. Partea de jos trebuie aliniată astfel încât ştiftul este orientat în direcţia în care ulterior va fi orientat cablul şi plăcuţa de tip, deşi acestea nu trebuie încă fixate.
- Verificati planeitatea fundatiei cu ajutorul furtunului de nivela stfel incat sa va aflati in domeniul +/-1mm pt toate cele 6 sau 8 suporturi port-doze.
Poziţia ştiftului antirăsucire:
- Folosiţi suficientă vazelină (inclusă în pachet) pentru protejarea împotriva uzurii, distrugerii, murdăriei şi coroziunii a componentelor superioare şi inferioare de introducere a sarcinii şi a ştiftului antirăsucire.
! Atenţie: Ungeţi componentele de introducere a sarcinii şi ştiftul antirăsucire!
- Pentru şi mai buna sigilare a tubului protector din cauciuc neoprenic, montaţi colierul de prindere inclus în pachet în jurul suportului de compresie inferior.
- Introduceţi acum traductorii prin răsucire în componentele inferioare de introducere a sarcinii astfel încât ştiftul ajunge în poziţia în care se opune răsucirii.
- Coborîţi podul de cântărire astfel încât tot să nu existe sarcină pe traductori, dar aceştia să poată fi aliniaţi perpendicular. În acelaşi timp, introduceţi componentele superioare de introducere a sarcinii în spaţiul prevăzut în suportul superior de sarcină. În acest scop, puteţi mişca elementul inferior de introducere a sarcinii, dacă destrângeţi şaibele excentrice. Recomandăm folosirea unei nivele
adecvate pentru a asigura poziţia perpendiculară a traductorilor prin verificarea carcasei cilindrice.
! Atenţie: Aliniaţi vertical traductorii!
- După terminarea procedurii de montare, verificaţi din nou poziţia verticală a tuturor traductorilor, cu podul de cântărire coborât complet, şi, dacă este nevoie, ridicaţi-o pentru a reajusta traductorii în poziţie. Montarea exactă este o condiţie esenţială pentru măsurări corecte şi deviaţie la colţ minimă.
- O dată ce traductorii au fost aliniaţi perpendicular, întoarceţi şaibele excentrice sau pozitionati sistemele de asigurare a pozitiei înspre componenta de introducere a sarcinii şi fixaţi-le prin şuruburi.
- Răsuciţi cauciucul neoprenic, montat pe traductor, în jos ca să acoperiţi suportul de compresie şi fixaţi-l folosind colierul.
! Atenţie: Ungerea necorespunzătoare a suportului de compresie sau montarea incorectă a protecţiei din cauciuc neoprenic duc la pierderea garanţiei!
 

CITI MAI DEPARTE PROCEDURA DE INSTALARE ACCESAND DOCUMENTUL ATASAT

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!