Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Malaxoare planetare

BRATE DE AMESTEC

Malaxoarele SICOMA au 3 brate de amestecare pentru fiecare sectie a reductorului si doua brate periferice. Odata cu cresterea dimensiunii creste si numarul de sectii (2 incepand de la MP1875/1250 si trei de la MP 4500/3000).

Realizate din fonta ductila, permit ajustarea simpla a paletelor fata de partea de jos si peretii rezervorului.

DUBLURA PERETILOR SI A FUNDULUI


Sunt produse sub forma de placi interschimbabile si usor de inlocuit din fonta Ni-Hard sau otel rezistent la uzura, groase de 15mm pentru a asigura o viata lunga chiar si in conditii extrem de critice, si sunt intotdeauna in stoc.

 

PALETE DE AMESTECARE


Sunt realizate din fonta Ni-hard cu duritate minima de 550 HB. Forma lor a fost conceputa pentru a accelera faza de descarcare, dar nu influenteaza amestecarea, care se realizeaza numai de brate.

CUTIA DE LEGATURI


Toate cablurile electrice care provin de la motoarele trifazice, de la electrovalve si de la comutatorul de limitare cursa ale malaxorului, sunt conectate la o cutie de legaturi IP55 fixata pe malaxor .

CENTRALINA HIDRAULICA


Inchiderea este asigurata de catre comutatorul de presiune montat in serie in circuitul hidraulic. In caz de esec sau a lipsei de energie electrica, o pompa manuala cu parghie se deschide orificiul de evacuare. ( optional pentru modelele mai mici de MP1500/100 )

REDUCTOR


Acesta este inima malaxorului Planetar SICOMA, produse pe plan intern, si este punctul culminant a 60 de ani de experienta. Proiectat pentru a functiona in medii extreme si pentru a rezista la cele mai solicitante conditii de munca. Garantat pentru 10.000 de ore de lucru continuu echivalent cu mai mult de 5 ani, avand in vedere 8-ore/ tura pentru 250 de zile pe an.

   

EVACUAREA


Poarta de descarcare este prevazuta cu o garnitura de cauciuc care face perfect ermetica inchiderea si se evita pierderea de beton. Acesta poate fi, la cerere, actionata manual, pneumatic sau hidraulic si amplasate la 90 C pe toate cele patru cadrane.

CAPACUL


Permite accesul usor la malaxor pentru curatarea manuala sau pentru reparatii de urgenta, schimbarea unei parti de uzura fara a fi nevoie de o oprire lunga a instalatiei. Este formata din una sau mai multe parti in functie de marimea malaxorului. Ridicarea este hidraulica.

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!