Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate
S tatiile de beton PROMIX reprezinta principala noastra preocupare. Aceste statii de beton au fost gandite de proiectantii nostri avand in vedere doua obiective: fiabilitatea tehnica a proiectului si posibilitatea personalizarii/modificarii statiei de beton astfel incat aceasta sa intruneasca cerintele proiectului dumneavoastra.
       Fiecare statie de beton inglobeaza atat feedbackul obtinut de la clientii nostri anteriori cat si dorinta noastra de a dezvolta o solutie tehnica care sa fie in acord cu natura si deci sa respecte standardul de mediu ISO 14001. Prin urmare putem spune ca in momentul in care comandati orice solutie tehnica obtineti garantat cea mai buna statie de beton intrucat fiabilitatea acesteia a fost testata si imbunatatita in timp.

 

 

Statie de beton mobila PROMIX-M-60-B/S

C ompania PROSOFT a dezvoltat in decursul ultimilor 6 ani un model de statie de betoane mobila caracterizata prin simplitate, fiabilitate, cost de mentenanta scazut, relocare simplificata, oferind un nou concept in gama statiilor de betoane mobile.
      Modelul PROMIX M-60-B va asigura o montare facila, instalatia putand fi montata pe un teren fara fundatie de beton, folosind prefabricate. Totodata oferim training si suport after-sale prin dispeceratul nostru 12/24.
     Statiile sunt monitorizate prin GPS/internet, directoratul companiei avand acces in timp real la productia orara, la consumurile de ciment, agregate si aditivi.

     Impreuna cu specialistii nostri va putem consilia in alegerea statiei de betoane optime, minimizand astfel costurile de exploatare si maximizand profiturile dvs.
     Garantia standard pentru toate produsele realizate de noi este de 3 ani de zile putand fi extinsa la 5 ani pe baza de contract de mentenanta.

promixmobila.jpg

     Statiile de betoane PROMIX inglobeaza standard in componenta lor sisteme de mentenanta predictive, sisteme ce pot fi conectate la serverele noastre de mentenanta.
     In cazul in care dupa anumite ore de functionare nu au loc operatii de mentenanta atunci dispeceratul nostru va contacteaza in vederea efectuarii acestor operatii.
     Sistemul de automatizare poate fi conectat cu sisteme ERP gen SAP.
     Relocarea statiei de beton mobila PROMIX are loc in maxim 24 de ore.

Ultima actualizare: Marți, 12 August 2014 09:34

Accesări: 9942

Citește mai departe:Statie de beton mobila PROMIX-M-60-B/S

Statie de beton fixa PROMIX FX-60/80/100-B/S

S tatiile de betoane fixe produse de compania noastra sunt concepute sa asigure un impact maximal asupra cumparatorului de beton.
Statiile de betoane fixe au in configurarea lor standard imbracaminte cu panouri sandwich atat pentru turnul de mixare cat si pentru instalatia de predozare.
      Statiile de betoane fixe sunt recomandate pentru productivitate si capacitate mare de productie a betonului ready-mix.
      Statiile fixe au capacitati de stocare a agregatelor de la 80 m3 pana la 160 m3.

     Alimentarea acestora poate fi facuta direct cu camionul prin bascularea benei in cuva de agregate sau cu sistem de alimentare.
     Sistemul de alimentare cu agregate asigura preluarea acestora din camion si transportul lor prin intermediul unor benzi transportoare direct in cuvele de stocare, eliminandu-se astfel  nevoia unor rampe de alimentare. In cazul in care se opteaza pentru montarea statiei de betoane in locatii inguste atunci recomandam cresterea capacitatii buncarelor de agregate si folosirea alimentatorului vertical.

sighisoara1.jpg

     Statiile sunt concepute cu sisteme de control optimale astfel incat costurile de realizare ale unui metru cub de beton sunt minime.
      In vederea eficientizarii procesului de productie a betonului statiile noastre sunt prevazute cu sisteme de spalare automata a malaxorului, filtre pentru cantare de ciment, malaxor, cuva agregate, sisteme ce permit reciclarea betonului rezidual care ramane in autobetoniera sau malaxor.
      Statiile de betoane sunt prevazute cu sistem de iluminare precum si cu un sistem de camere video montate din fabrica in locuri greu accesibile ulterior.
      Operatorul statie de betoane va putea urmari in tinp real imagini din cadrul sistemului de mixare, sistemului de predozare, cosului de descarcare aferent cifei de beton.
      Fiecare operatie de incarcare a autobetonierei este semnalizata acustic.
      Toate statiile de beton au sisteme de raportare online, seful de statie fiind in permanenta conectat prin sistemul informatic dezvoltat de firma PRO SOFT cu productia orara, zilnica si lunara.
      Sistemul informatic asigura consumurile de ciment/agregate sub forma de tabel EXCEL sau PDF, acestea putand fi transmise automat prin email.
      Baza de date MS ACCES poate fi cu usurinta conectata la sistemele de contabilitate proprii.
      Sistemul asigura o baza de date cu furnizorii de materii prime, date preluate de la cantarele auto monatate in baza de productie. Astfel pe baza datelor de intrare si a consumurilor de materii prime generate de statie se poate face cu usurinta o evidenta a stocurilor.

Ultima actualizare: Vineri, 02 Mai 2014 17:13

Accesări: 8974

Citește mai departe:Statie de beton fixa PROMIX FX-60/80/100-B/S

Statie de beton semimobila PROMIX SM-60/80/100-B/S

Statia de beton semimobila a fost proiectata pentru relocare rapida, simpla si eficienta. Instalatia electrica este prevazuta cu cuple rapide, conectarea acesteia find realizata in decurs de cateva ore.
Statia de betoane este realizata dupa standardul containerelor de 20 si 40 inch. Astfel relocarea si transportul acesteia poate fi realizata de personal nespecializat.
     Statiile de beton semimobile PROMIX-SM se diferentiaza de statiile de betoane fixe prin faptul ca acestora nu le sunt necesare realizarea fundatiilor de beton pentru amplasare.
     Constructorul va obtine autorizatiile de functionare mult mai usor, fiind necesara doar o platforma betonata.
     Silozurile pot fi echipate cu picioare fixate pe placi de prefabricate.

promixsm.jpg

     Transportul statiei de betoane are loc pe platforme de TIR neagabaritice.
     Instalarea este rapida, statia fiind echipata cu cuple rapide. Pentru primul montaj sunt necesare circa 2 saptamani (montaj realizat de catre echipa producatorului). Demontajul si montajul ulterior avand loc in circa 5 zile.
     Statiile de beton semimobile produse de compania noastra sunt instalatii modulare fiind compuse astfel: container 1 - predozare; container 2 - turn mixare.
     PRO SOFT asigura pentru toata gama de statii de betoane o garantie de 3 ani de zile. Suntem singura companie producatoare de statii de betoane care asigura o garantie de 100 000 cicluri pentru consumabile.
 

Ultima actualizare: Vineri, 02 Mai 2014 17:12

Accesări: 8740

Citește mai departe:Statie de beton semimobila PROMIX SM-60/80/100-B/S

Subcategorii

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!