Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Proview, sistem de control pentru automatizari industriale

Proview este un program realizat de compania romaneasca SC PRO SOFT Piatra Neamt pentru a efectua controlul, verificarea si vizualizarea proceselor industriale.

           Producerea mixturilor asfaltice si a betoanelor presupune derularea unor serii de activitati ce implica executia cu acuratete a unor etape tehnologice. Astfel a aparut necesitatea implementarii unui sistem informatic ce are ca rol nu doar gestionarea tuturor activitatilor automate dintr-un sistem, ci si rol de diagnosticare.
           "Proview este proiectat ca un sistem distribuit, ceea ce presupune ca procesele care necesita o atentie sporita sa fie direct controlate de echipamente independente distribuite in instalatia tehnologica", explica Petru Bojica, administrator al SC Pro Soft Piatra Neamt. Sistemul este construit la baza din doua parti elementare: control si vizualizare.
           In acelasi timp, aceste echipamente sunt conectate la un calculator pentru vizualizarea intregului lant tehnologic, pentru controlul proceselor si pentru comunicarea cu operatorii si cu reteaua internet globala.
           De asemenea, Proview permite realizarea de modificari ulterioare aparute in lantul tehnologic al instalatiei, dar si adaptari necesare.

Ultima actualizare: Miercuri, 08 Ianuarie 2014 09:51

Accesări: 2347

Citește mai departe:Proview, sistem de control pentru automatizari industriale

PRO SOFT – cantare, statii de betoane si automatizari industriale

F irma PRO SOFT s-a infiintat in 2004 din dorinta a trei tineri ingineri de a relansa productia romaneasca de utilaje de constructii. Initial firma Pro SOFT producea softuri industriale pentru utilaje de constructii cum ar fi statii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de sortare-concasare, etc. Dupa aproximativ 3 ani, ca urmare a dezvoltarii companiei a luat nastere si departamentul de contructii utilaje, trecand la realizarea primelor componente pentru statii de asfalt, fabrici de pavele si statii de betoane.

Ultima actualizare: Marți, 07 Ianuarie 2014 14:37

Accesări: 2343

Citește mai departe:PRO SOFT – cantare, statii de betoane si automatizari industriale

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!